Aktualitet

Çmimi i luftës! Podcast-i i Ditmir Bushatit flet për një realitet të ri

Çmimi i luftës! Podcast-i i Ditmir Bushatit flet për një

Lufta është në çmimin e energjisë që e gjithë Europa po paguan dhe jo pa dhimbje. Lufta në Ukrainë veç dramës për lirinë dhe jetët e humbura, ka sjellë një panoramë të re në botë.

Çmimi i luftës! Podcast-i i Ditmir Bushatit flet për një

Njerëzit kanë pyetje në jetën e përditshme sesi mund të ndikojë kjo luftë, për të tashmen që duket me ngrohjen p.sh., dhe çmimet, por edhe me të ardhmen, sidomos për vendet e Ballkanit Perëndimor.

Në podcastin e tij Ditmir Bushati sqaron me argumente disa realitete.