Aktualitet

Ministrja e Arsimit reagon dy ditë pas ngjarjes së abuzimit me të miturën

Ministrja e Arsimit reagon dy ditë pas ngjarjes së abuzimit me të

Ministrja e Arsimit ka reaguar për ngjarjen në Kamëz ku një e mitur 15 vjeçe është abuzuar seksualisht nga roja i shkollës 65 vjeç dhe tre djem të rinj. Historia e saj kishte nisur prej vitesh por kishte heshtur për shkak të presioneve me video intime deri kur të shtunën bëri denoncim në polici. 

Dy ditë pas ngjarjes vjen reagimi i Besa Shahinit e cila flet për politika të reja në shkolla, ndëshkim për abuzuesit dhe gjën hapësirë të kritikojë mediat mbi mënyrën e raportimit të lajmit.

Më poshtë keni mesazhin e ministres së arsimit: