Aktualitet

Jam e neveritur! Reagimi i ministres së Shëndetësisë pas zbulimit të skandalit të Onkologjiku

Jam e neveritur! Reagimi i ministres së Shëndetësisë pas

Ministrja e shëndetësisë Albana Koçiu ka reaguar pas zbulimit të skandalit në QSUT, tek Onkologjiku.

Deklarata: Ngjarje e paprecedentë. Jam e neveritur. Të gjithë personat përgjegjës do të ndëshkohen sipas ligjit, procedurave administrative dhe të jetë e qartë që këta lloj personash nuk mund të ndotin bluzat e bardha. Nuk përfaqësojnë bluzat e bardha që punojnë me profesionalizëm dhe nuk kanë vend në sistemin shëndetësor publik.