Aktualitet

Miratohet buxheti i 2024-ës

Miratohet buxheti i 2024-ës

Mes kaosit dhe tymueseve u miratua sot buxheti i vitit 2024.

Me 74 vota pro dhe 4 kundër, buxheti u miratua brenda pak minutash. Ky është ndër rastet e rralla kur buxheti kalon pa diskutime në Parlament.

Edhe sot, pa nisur seanca, deputetët e opozitës nisën rrëmujën. Rreshti me më shumë se 40 gardistë nuk i ka ndalur.