Aktualitet

Momenti kur shembet me shpërthim të kontrolluar pallati 9-katësh në Durrës

Momenti kur shembet me shpërthim të kontrolluar pallati 9-katësh

Ky është momenti i shpërthimit të pallatit 9-katësh në Durrës:

Për shembjen e tij u vendosën 46 kg lëndë plasëse në 1100 furnela. Ky pallat kishte marrë dëmtime të mëdha në strukturë nga tërmeti i 26 nëntorit.

Banorët e pallatit më herët për shpërthimin për të marrë sendet e tyre, ndërsa u ishte kërkuar që të merrnin masat dhe të lënë dritaret dhe dyert e banesave hapura.

Nga shpërthimi raportohet se janë thyer edhe xhamat e pallateve përreth të cilin ishin shumë pranë.