Aktualitet

Moti i keq/ Disa fshatra të bllokuara e të tjera pa energji elektrike

Moti i keq/ Disa fshatra të bllokuara e të tjera pa energji elektrike

Parashikimet meteorolorgjike premtojnë përmirësim të motit ditën e enjte. Ndërkaq temperaturat e ulëta kanë sjellë problematike ditët e fundit.

Disa fshatra kanë mbetur të bllokuara në qarkun e Dibrës.

Njësia Lurë është e bllokuar prej katër ditësh. Dëbora arrin në 50 cm. Lëvizja bëhet vetëm drejt Rrëshenit, por me shumë vështirësi.

Probleme janë paraqitur në Terrnovë të madhe dhe Terrnovë e Vogël dhe në disa fshatra të Martaneshit.

Energjia elektrike mungon në disa zona.

Rruga e Arbrit ka pasur vazhdimisht probleme me bllokime të përkohshme.