Aktualitet

Moti i keq në vend, ja cilat janë akset rrugore më problematike

Moti i keq në vend, ja cilat janë akset rrugore më problematike

Reshjet e shiut dhe moti i keq kanë shkaktuar problematika në disa akse rrugore në qarkun e Shkodrës. Sipas të dhënave të deritanishme, ka pasur rënie gurësh në aksin rrugor Prekal-Breglum.

Në rrugën e Dukagjinit ka pasur rrëshqitje dherash e gurësh për të cilat është duke u punuar me një fadromë për largimin e tyre. Ndërkohë, në Theth një natë më parë pati prurje të shumta të lumit të Shalës, por pa pasoja të rënda.

Nga bashkia Vau Dejës ka bllokim të disa rrugëve nga prurjet e lumit Gjader.

Në njësinë administrative Vau Dejës prurjet në përroin Glinë dhe Tamzë kanë qenë më të ulëta.

Nga bashkia Fushe Arrëz, si pasoje e reshjeve të shiut është dëmtuar një banesë në fshatin Dardhë.

Ndërkohë, në Malsinë e Madhe si rezultat i shirave të dendur, ka pasur ndërprerje të energjisë elektrike.