Aktualitet

Ndërron jetë Arben Çeli, fotografi që punonte për Reuters

Ndërron jetë Arben Çeli, fotografi që punonte për

Arben Çeli, fotografi i Reuters për Shqipërinë, ka ndërruar jetë si pasojë e një ataku kardiak. Çeli ishte 53 vjeç.

Lajmi është bërë i ditur nga miqtë e tij që shkruajnë mesazhe ngushëllimi në rrjetet sociale.

Ndërron jetë Arben Çeli, fotografi që punonte për

Çeli ishte i njohur në rrethin e gazetarëve që kanë bashkëpunuar me të.

Ai përfundoi studimet në Shkollën e Mjeshtërisë Sportive dhe më pas kreu dy kurse specializimi për fotografi në Londër.