Aktualitet

Ndryshime në qeveri

Ndryshime në qeveri

Kryeministri Edi Rama ka firmosur sërish lëvizje në qeveri.

Gjatë mbledhjes së sotme të këshillit të Ministrave është liruar nga detyra Albert Nikolla dhe në vendin e tij si zv/ ministër i Shëndetësisë është emëruar Vjollca Braho, e cila deri tani ka qenë në krye të Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor.

Tiranapost.al