Aktualitet

Në fundjavë të gjithë në shtëpi pa përjashtim, përveç…

Në fundjavë të gjithë në shtëpi pa

Kjo fundjavë do jetë e mbyllur për të gjithë pa përjashtim. Nuk ka katëgori që do lejohen, përveç atyre që janë në punë të shtunë e të dielë dhe kanë lejën përkatëse për të lëvizur për arsye pune.

Me këtë njoftim, nga sot në orën 17:30 deri të hënën në orën 05:00 nuk do ketë asnjë lëvizje.

Kryeministri Rama:

Nesër të shtunë dhe të dielë do jetë e njëjta gjë, si në fundjavë të kaluar. Të gjithë në shtëpi pa përjashtim, përveç atyre që janë në ato punë të lejuara për të shtunë dhe të dielë se jemi në situatë pozitive por situata pozitive është e përmbysshme sa hap e mbyll sytë.