Aktualitet

Nesër dhe pasnesër Tirana pa drita, ja zonat dhe oraret

Nesër dhe pasnesër Tirana pa drita, ja zonat dhe oraret

Nesër energjia elektrike do të stakohet gjatë orarit 09:00-15:00 në "Rruga e Dibrës”, pranë Medresesë dhe në fshatin Allgjatë.

Dhe më 14 korrik energjia elektrike do të stakohet gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 në zonën "Mine Peza” dhe “Fortuzi”.

Njoftim për abonentët Tiranë:

Stakim, 13-14 korrik

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Mëzez dhe punimeve në disa kabina në Tiranë, në datat 13-14 korrik do të stakohet energjia në këto zona

13 korrik

09:00-15:00

Pjesërisht “Rruga e Dibrës”, pranë Medresesë, fshati Allgjatë

14 korrik

09:00-12:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza” dhe “Fortuzi”

12:00-15:00

Rruga “Mine Peza”