Aktualitet

Nesër nuk do ketë drita 4 orë në këto zona të Tiranës

Nesër nuk do ketë drita 4 orë në këto zona të

Dy zona në Tiranë do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike për rreth katër orë. Kjo për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Valias. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton për ndërprerjen banorët e zonës Dritas dhe të zonës Kodër Hoxhë.

Njoftimin e plotë e lexoni si më poshtë:

Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, 8 gusht

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Valias, në datën 8 gusht gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të mbeten pa energji këto zona në Tiranë

Dritas, zona Kodër Hoxhë