Aktualitet

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska shumë pak

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Me rritjen e temperaturave, që në këto ditët duket si jo normale për një fillim korriku, garderobës i shtohen fustanet verore me ngjyra të ndezura. Para nisjes së seancës së Kuvendit sot, deputetet u shfaqën të veshura  me stile të ndryshme. Deputetja Gjylamenti me një kostum ngjyrë purple, ndërsa Deputetja EvisKushi me bluzë dhe fund të zi me pala korrenti. Ajo që vihet re është se shumë pak deputete, por dhe deputetë u shfaqën me maskën kundër koronavirusit. Edhe ato që e mbajtën për pak, e hoqën... rrugës.

Shihni fotot e veshjes së tyre sot.

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

 

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

 

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska

Nga kostumet tek fustanet verore: Fotot sot me deputetet e Kuvendit, me maska