Aktualitet

Nga Milano në Athinë. Këto janë fluturimet nga Rinasi nesër, por duhet të dish nëse lejohesh

Nga Milano në Athinë. Këto janë fluturimet nga Rinasi

Janë 15 fluturime të konfirmuara për ditën e nesërme nga Aeroporti i Rinasit, në disa vende europiane, sipas linjave ajrore përkatëse. Në njoftimin zyrtar u kërkohet atyre që do fluturojnë të kontaktojnë më parë me kompanitë ajrore dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës. Maskat janë me detyrim, ndërsa siç njoftohet edhe sot, janë vetëm tre kategori që mund të udhëtojnë me avion: vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.

15 Fluturimet e konfirmuara për datën 24.09.2020 ??
??
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Enjte janë:??

??Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim
??Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
??Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
??Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim
??Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim
??Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
??Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
??Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim
??Blue Panorama – Tiranë – Verona dhe kthim
??Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
??Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
??Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
??Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim
??British Airways – Tiranë Heathrow dhe kthim
??EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.
??
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
??
Tirana International Airport