Aktualitet

Video/ Ngrihen kundër vendosjes së traut në Parkut e Divjakës, tensione mes protestuesve dhe policisë

Video/ Ngrihen kundër vendosjes së traut në Parkut e

Tensione mes policisë dhe protestuesve në Divjakë. Banorët protestojnë vendosjen e traut në Parkun e Divjakës, që do të thotë se ata duhet të paguajnë për ta vizituar. Ata kanë bllokuar rrugën dhe sjellë edhe tensionet me policinë. Pas konfrontimit me forcat e policisë ata e kanë shkulur traun.

Vendimi i ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit për vendosjen e një trau elektronik dhe bërja me pagesë për turistët dhe vizitorët ka nxitur reagimin e banorëve të zonës.

Banorët kundërshtojnë vendosjen e traut duke e konsideruar në shkelje të ligjit.