Aktualitet

Nis dërgesa e materialeve zgjedhore në rrethe

Nis dërgesa e materialeve zgjedhore në rrethe
Foto Ilustruese

Ka nisur sot, 10 ditë para zgjedhjeve dërgesa e materialeve zgjedhore. Kanë mbërritur në Lezhë mjetet tekniko-zgjedhore për dy KZAZ. Momentalisht grupet e punës po merrem me montimin e kamerave dhe monitorëve.

Zgjedhjet Parlamentare do të mbahen ditën e diel, më 25 prill.