Aktualitet

Nisin punimet për mbikalimin e TEG-ut, njoftimi si do lëvizin makinat me dy korsi

Nisin punimet për mbikalimin e TEG-ut, njoftimi si do lëvizin makinat

Ka nisur puna për ndërtimin e mblikalimit pranë Qendrës Tregtare TEG dhe rrugët lidhëse të tij. Për këtë arsye Autoriteti Rrugor Shqiptar njofton të gjithë shoferët se janë vendosur përkohësisht sinjalistikat për të orientuar shoferët në përdorimin e dy korsive.

Nisin punimet për mbikalimin e TEG-ut, njoftimi si do lëvizin makinat

Punimet do të kryhen vetëm në pjesën Veriore Tiranë-Rrethrrotullimi Teg. ARRSH sqaron se faza e parë e menaxhimit të trafikut parashikon reduktim të korsive ekzistuese nga 3 në 2, në një gjatësi prej 150 metër pa hyrë në rrethrrotullimin e TEG-ut.

Nisin punimet për mbikalimin e TEG-ut, njoftimi si do lëvizin makinat

Njoftimi i plotë:

Është vënë në zbatim Plani i Menaxhimit të Trafikut për Projektin “Ndërtim Rruga mbikalimi Teg dhe rrugët lidhëse të tij”, është bërë vendosja e sinjalistikës së nevojshme të përkohshme për të orientuar përdoruesit e rrugës në përdorimin e dy korsive. Do të punohet vetëm në pjesën Veriore Tiranë-Rrethrrotullimi Teg, 24/7
Faza e parë e menaxhimit të trafikut parashikon reduktim të korsive ekzistuese nga 3 në 2, në një gjatësi prej 150m pa hyrë në rrethrrotullimin e TEG-ut.

Nisin punimet për mbikalimin e TEG-ut, njoftimi si do lëvizin makinat

Nisin punimet për mbikalimin e TEG-ut, njoftimi si do lëvizin makinat

*Tiranapost.al.