Aktualitet

Një çantë në derën e Drejtorisë së Kufirit në Laprakë alarmon Policinë

Një çantë në derën e Drejtorisë së Kufirit

Një çantë e gjetur në derën e drejtorisë së kufirit në Laprakë, ka alarmuar policinë. Forcat xheniere kanë mbërritur menjëherë dhe kanë bërë rrethimin e zonës.

Do të kryhet shpërthim i kontrolluar i çantës nga forcat xheniere.

Lajmi në përditësim...