Aktualitet

Një foto me Eduardin dhe me një fjali, gazetarja Ilva Tare uron bashkëshortin për ditëlindje

Një foto me Eduardin dhe me një fjali, gazetarja Ilva Tare uron

Me një foto me Eduardin dhe me një fjali, gazetarja Ilva Tare uron bashkëshortin për ditëlindje.

Bashkangjitur fotos gazetarja shkruan: “Mirënjohëse për çdo ditë”.

Një foto me Eduardin dhe me një fjali, gazetarja Ilva Tare uron

Fotoja është shkrepur gjatë këtyre ditëve të ftohta në Tiranë ku çifti duket se i ka shijuar disa shëtitje në rrugët e kryeqytetit.

Një foto me Eduardin dhe me një fjali, gazetarja Ilva Tare uron