Aktualitet

Një javë para zgjedhjeve, Celibashi thirrje të rinjve: Zgjidh, voto, vendos!

Një javë para zgjedhjeve, Celibashi thirrje të rinjve: Zgjidh,

Kreu i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi u bën thirrje të rinjve një javë para zgjedhjeve, të marrin pjesë në votime.

Një javë para zgjedhjeve, Celibashi thirrje të rinjve: Zgjidh,

Një javë para zgjedhjeve, Celibashi thirrje të rinjve: Zgjidh,

“Inkurajoj të rinjtë shqiptarë që të angazhohen në proceset demokratike të vendit dhe të marrin pjesë në votimet e datës 25 prill #ZgjidhVotoVendos!”, shkruan Celibashi.

Të dielën e 25 prillit do të mbahen zgjedhjet e përgjithshme parlamentare. Ka nisur prej ditës së djeshme shpërndarja e materialeve zgjedhore nëpër qarqe. Po kryhet instalimi i kamerave dhe monitorëve, ndërkohë që ka përfunduar edhe printimi i fletëve të votimit.