Aktualitet

Një punonjës me Covid, mbyllet Ambasada shqiptare në Greqi

Një punonjës me Covid, mbyllet Ambasada shqiptare në Greqi

Një punonjës i Ambasadësh Shqiptare në Greqi ka rezultuar pozitiv me Covid-19 dhe për pasojë është pezulluar puna.

Gjithashtu bëhet me dije se nuk funksionon as sistemi teknik i gjithë Ambasadës.

Mësohet se Ambasada do të qëndrojë e mbyllur sot në mënyrë që të bëhet dizifektimi dhe  riparimi i defektit teknik në sistemin elektronik.