Aktualitet

Njerëzit që qëndrojnë në hije, si Fetiu që mbron prej një jete Kryeministrin

Njerëzit që qëndrojnë në hije, si Fetiu që mbron

Kryeministri Edi Rama vizitoi dje Kievin me ftesë të Presidentit të Ukrainës Volodymyr Zelenskyy. Rama, i cili në këtë vizitë shoqërohej edhe nga Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviç së bashku me delegacionin zyrtar vizitoi dhe zonat e bombarduara nga Rusia të Borodyankas dhe Irpinit.

Njerëzit që qëndrojnë në hije, si Fetiu që mbron

Por cilët ishin ata që u kujdesën për sigurinë e Kryeministrit në një vend ku sirenat e luftës mund të bien në çdo moment për të paralajmëruar një sulm vdekjeprurës.

Punonjësit e Gardës së Republikës, mes të cilëve dhe Fetiu që mbron prej një jete Kryeministrin, edhe këtë herë u kujdesën që gjithçka të shkojë mirë, në këtë vizitë aspak të zakontë të delegacionit zyrtar shqiptar.

Për më shumë shfletoni albumin me foto të atyre që qëndrojnë gjithmonë në hije por që janë në të njëjtën kohë dhe në vijën e parë të rrezikut duke garantuar kushte të larta sigurie:

Njerëzit që qëndrojnë në hije, si Fetiu që mbron

Njerëzit që qëndrojnë në hije, si Fetiu që mbron

Njerëzit që qëndrojnë në hije, si Fetiu që mbron

Njerëzit që qëndrojnë në hije, si Fetiu që mbron

Njerëzit që qëndrojnë në hije, si Fetiu që mbron