Aktualitet

Oscar Isaac shpjegon momentin e tij viral në tapetin e kuq me Jessica Chastain

Oscar Isaac shpjegon momentin e tij viral në tapetin e kuq me Jessica

Shpjegimi i Oscar Isaac për momentin viral në tapetin e kuq me Jessica Chastain është i thjeshtë: Ne jemi krimba!

Shtatorin e kaluar, protagonistët e Scenes From a Marriage shfaqën “kiminë” e tyre në promovimin e serialit. Dyshja mbajtën krahët të mbështjellë rreth njëri-tjetrit ndërsa pozonin para kamerave, ndërsa Isaac u shfaq gjithashtu duke puthur dhe nuhatur pjesën e sipërme të krahut të Chastain. Në një intervistë këtë javë, Isaac e krahasoi veten dhe aktoren me... krimbat.

"E dini, ju mund t'i prisni ata në njëqind pjesë dhe ata do të rritin një krimb krejtësisht të ri nga pjesa e vogël. Pra, ata janë në thelb të pavdekshëm dhe kanë bërë një punë në nivelin qelizor, ku po shohim që qelizat flasin me njëra-tjetrën përmes energjisë elektrike dhe vendosin, "mirë, ju do të bëni kokën', ‘në rregull, unë do të bëj bishtin"...ata po komunikojnë përmes një situate elektromagnetike."

Isaku përfundoi: "Kështu bisedojmë unë dhe Xhesika me njëri-tjetrin. Ne jemi njëlloj si krimbat e vegjël."

Ai gjithashtu bëri shaka "Ndoshta duhet të përdorim një gjuhë më të vërtetë njerëzore për të folur në vend që të nuhasim krahun dhe të bëjmë gjëra të tilla."