Aktualitet

OSHEE: 90% e defekteve të shkaktuara nga moti i keq janë riparuar, ka ende probleme në Peshkopi dhe Elbasan

OSHEE: 90% e defekteve të shkaktuara nga moti i keq janë riparuar, ka
Me anë të një njoftimi OSHEE njofton që 90% e defekteve të shkaktuara në furnizimin me energji elektrike për shkak të motit të keq janë riparuar.

Nga 27 fidra të dalë jashtë pune në orët e para të mëngjesit vetëm 3 janë akoma me probleme, për të cilat grupet e OSHEE po punojnë. Problematika ka në zonat e thella rurale.

OSHEE: 90% e defekteve të shkaktuara nga moti i keq janë riparuar, ka

OSHEE: 90% e defekteve të shkaktuara nga moti i keq janë riparuar, ka

Aktualisht rajoni më i prekur është zona e Peshkopisë dhe më pak Elbasani, ku reshjet e dëborës kanë shkaktuar probleme.

OSHEE: 90% e defekteve të shkaktuara nga moti i keq janë riparuar, ka