Aktualitet

Pamje nga Bypass-i i Vlorës që hapet këtë sezon turistik

Pamje nga Bypass-i i Vlorës që hapet këtë sezon turistik

Punimet vazhdojnë në Bypass-in e Vlorës. Ky segment jo vetëm do të ulë trafikun e rënduar në seoznin turistik drejt jugut të vendit, por shkurton edhe distancën.

Disa pamje nga punimet i ka postuar kryeministri Rama në Facebook ku shkruan:

“MIRËMËNGJES

dhe me Bypass-in e Vlorës që pritet të hapet këtë sezon turistik, si një segment i rëndësishëm për qarkullimin e automjeteve, lehtësimin e trafikut dhe për zhvillimin turistik të qytetit bregdetar, ju uroj një ditë të mbarë”.


Rruga e re pritet të hapet provizorisht më 15 korrik për t`i shërbyer sezonit veror.