Aktualitet

Parlamenti sot/ Nga përplasja e opozitës me gardistët, tek marrja zjarr prej vërteti

Parlamenti sot/ Nga përplasja e opozitës me gardistët, tek marrja

Kur duhet të miratohej sot projektbuxheti i 2024-ës, grupi i Rithemelimit është përplasur sërish me Gardën.

Disa karrige janë vendosur tek foktorja, ndërsa janë futur tymuese të ndryshme. Njëra prej tymueseve ka dalë jashtë kontrollit dhe ndoshta disa dokumente kanë marrë flakë, por që është fikur nga vetë deputetët dhe Garda me shishe uji.

Parlamenti sot/ Nga përplasja e opozitës me gardistët, tek marrja

Parlamenti sot/ Nga përplasja e opozitës me gardistët, tek marrja

Parlamenti sot/ Nga përplasja e opozitës me gardistët, tek marrja