Aktualitet

Parlamenti voton sot ndryshimet kushtetuese

Parlamenti voton sot ndryshimet kushtetuese

Parlamenti mbyll sot seancat maratonë të kësaj jave me votimin në Kuvend të ndryshimeve kushtetuese.

Axhenda e sotme i është dedikuar vetëm votimit të draftit të miratuar nga Komisioni i Ligjeve dhe Këshilli i Legjislacionit.

Për miratimin e ndryshimeve duhen 94 vota.