Aktualitet

Pas masave nga SPAK, Ilir Beqaj jep dorëheqjen nga SASPAC

Pas masave nga SPAK, Ilir Beqaj jep dorëheqjen nga SASPAC

Ish-ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj jep dorëheqjen nga SASPAC si drejtori i Agjencisë Shtetërore të Programimit Strategjik dhe Koordinimit të Ndihmës.

Dorëheqja e tij vjen pas masave të marra ndaj tij si i pandehur nën hetim për tre akuza: Korrupsion, shpërdorim detyre dhe shkelje e barazisë në tendera.

Beqja është nën hetim nga SPAK, lidhur me koncesionin e sterilizimit.

Ilir Beqaj e mori këtë postin e drejtuesit të SASPAC në 26 tetor të këtij viti.