Aktualitet

Pas reshjeve intensive si paraqitet situata në vend?

Pas reshjeve intensive si paraqitet situata në vend?

Vijojnë reshjet edhe mëngjesin e sotëm.

Zonat problematike mbeten Fusha Kruja, ku lumi Ishëm ka dalë nga shtrati dhe ka përmbytur 10 shtëpi.

Shembja e Urës së Bahçallëkut në Shkodër ka sjellë bllokimin e rrugës.

Ndërkaq në Malësinë e Madhe vazhdon kërkimi për atë e bir, makinën e të cilëve e mori përpara rrjedha e ujit. Vajza që udhëtonte me ta shpëtoi, kurse atë e bir po kërkohen nga polumbarët.