Aktualitet

Pas shirave të rrëmbyeshëm, Tirana i rikthehet normalitetit

Pas shirave të rrëmbyeshëm, Tirana i rikthehet normalitetit

Në të gjitha rrugët e kryeqytetit është rikthyer normaliteti, pas reshjeve të rrëmbyeshme që ranë me sasira të mëdha brenda një kohe të shkurtër.

Pas shirave të rrëmbyeshëm, Tirana i rikthehet normalitetit

Edhe pse reshjet ishin tepër intensive, kanalizimet kulluan brenda një kohe të shkurter sasinë e madhe te ujit, ndersa lëvizja e këmbësorëve dhe e mjeteve vijon aktualisht pa probleme.

Pas shirave të rrëmbyeshëm, Tirana i rikthehet normalitetit

Edhe zona pranë Pallatit me Shigjeta situata paraqitet e qetë dhe nën kontrollin e punonjësve të Bashkisë.

Pas shirave të rrëmbyeshëm, Tirana i rikthehet normalitetit