Aktualitet

Pensionistja më e famshme në Shqipëri do të jetë kandidate e PS

Pensionistja më e famshme në Shqipëri do të jetë

Luljeta Bozo gruaja që qetësoi shqiptarët në ditet e tërmetit. Profesoresha që u shfaq në ekran dhë foli shumë më mirë se app-et e tërmetit.

Edi Rama duket se ka zgjedhur simbolikën e pandemisë dhe të tërmetit duke i ofruar dy figurave një vend në parlament.

Pensionistët do të kenë njeriun e tyre

Lajm në përditësim