Aktualitet

Për dy orë, pika kufitare 'Tre Urat' do jetë e bllokuar

Për dy orë, pika kufitare 'Tre Urat' do jetë e bllokuar

Policia Greke ka njoftuar se për shkak të punimeve që po kryen në Pikën Kufitare Tre Urat, Përmet, nga ora 13:30-15:30, nuk do të lejohet lëvizja e këmbësorëve dhe e automjeteve, në hyrje dhe në dalje.