Aktualitet

Për foto tek Pema dhe shëtitje nga Liqeni, qytetarët në Tiranë thyejnë rregullat

Për foto tek Pema dhe shëtitje nga Liqeni, qytetarët në

Këto foto janë nga situata e ditës së sotme në disa nga zonat më të frekuentuara të Tiranës, në qendër dhe tek Liqeni Artificial.

Për foto tek Pema dhe shëtitje nga Liqeni, qytetarët në

Pavarësisht se situata e Covid në vend mbetet me një nivel risku të shtuar, për qytetarët duket se është një sfidë të mësohen me respektimin e distancimit fizik, edhe pse ndodhemi në muajin e tetë të pandemisë.

Për foto tek Pema dhe shëtitje nga Liqeni, qytetarët në

Qytetarët janë mbledhur paraditen dhe mesditën e sotme rreth pemës së Vitit të Ri, për disa foto festive, nga ana tjetër të shumtë janë ata që kanë zgjedhur të dielën ta kalojnë nga gjelbërimi i Liqenit.

Për foto tek Pema dhe shëtitje nga Liqeni, qytetarët në

Ndërkohë që shihet se shumica e qytetarëve duket se respektonin masën për mbajtjen e maskës, për të cilën edhe gjobiten me 3000 lekë.

Për foto tek Pema dhe shëtitje nga Liqeni, qytetarët në