Aktualitet

Për lexuesit dhe admiruesit e Kadaresë, homazhet publike mbahen nesër në këtë orar

Për lexuesit dhe admiruesit e Kadaresë, homazhet publike mbahen

Nesër, më 3 korrik, do të mbahen homazhe publike për të gjithë lexuesit dhe admiruesit e shkrimtarit Ismail Kadare.

Homazhet do të mbahen në Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor nga ora 9:00-12:30.

Ismail Kadare ndërroi jetë këtë të hënë, (1 korrik 2024) në moshën 88-vjeçare në urgjencën e Tiranës.