Aktualitet

Përgjimet e Ndrangheta-s, në dosjen e mafies del Meta: Do të prezantoj ty me Presidentin e shqiptarëve

Përgjimet e Ndrangheta-s, në dosjen e mafies del Meta: Do të

Në dosjen e plotë në Itali mësohen detaje shumë të forta për lidhje që persona shumë të rëndësishëm në 'Ndrangheta' kishin me shqiptarët.

Një prej personave më të rëndësishëm të arrestuar në Itali, Antonio Gallo, i njohur me nofkën "Princi" në Ndrangheta rezulton se prej 3 vitesh ka një biznes në Shqipëri. Ortaku i tij është Henrik Baçi, 40 vjeç, i cili i në listën e 47 të hetuarve nga antimafia italiane dhe në Itali rezulton me 'arrest shtëpie'.

Pavarësisht nga keqkuptimet dhe pozicioni në të cilin ai ishte gjendur, Antonio Gallo kishte të gjithë interesin për të mbajtur ekipin të bashkuar sepse deri tani, si Brutto-t dhe D'Alessandro-t ishin të vetëdijshëm për shumë gjëra që kishin të bënin me jetën e tij private dhe bizneset.

Përgjimet e Ndrangheta-s, në dosjen e mafies del Meta: Do të

Takimi i radhës u bë në mes Gallos dhe D'Alessandro-t dhe diskutimi ishte shumë i fortë. Në fillim Gallos iu kërkua që që të përjashtonte Tommaso Brutto-n dhe Saverio Brutto-n dhe më pas të rinovonte marrëdhënien e besimit që kishte lindur disa muaj më parë, shkruan Report tv.

Ercole D'Alessandro iu turr biznesmenin dhe e akuzoi atë për atë që kishte bërë deri në atë moment: "së pari, siç ju thashë një ditë më parë, nuk e bëra, nuk erdha tek ju për t'ju kërkuar, por ju erdhët tek unë! dhe unë nëpërmjet BRUTTO! Ju mbështesim, po bëj çfarë duhet të bëj....por nuk dua që të tjerët të dinë se çfarë po bëj ... ju vetëm duhet të dini se çfarë po bëj, sepse nëse një ditë ju prezantoj me Presidentin e Republikës së Shqiptarëve, do ta prezantoj me ju, por nuk do t'ia prezantoj Tommaso Bruttos apo Saverio Bruttos...