Aktualitet

Pritet të mbahet seanca plenare, rrëmujë edhe sot në Kuvend

Pritet të mbahet seanca plenare, rrëmujë edhe sot në Kuvend

Duket se edhe sot nuk do të ketë një seancë plenare normale. Deputetët e opozitës kanë mbërritur përpara kohe për të përmbysur karriget dhe shkaktuar kaos në sallë.

Me disa karrige nga salla kanë bllokuar tërësisht foltoren. Kurse Berisha ka përdorin rrjetet e tij sociale për të mbajtur fjalim.

Pritet të mbahet seanca plenare, rrëmujë edhe sot në Kuvend

Në këtë mënyrë, deputetët e opozitës bllokuan edhe seancën e shkuar të Parlamentit, ndërsa mazhoranca miratoi disa ligje mes kaosit dhe rrëmujës.