Aktualitet

Protestuesit e Rithemelimit tek Bashkia hedhin molotov! Ja një përmbledhje e situatës së fundit

Protestuesit e Rithemelimit tek Bashkia hedhin molotov! Ja një

Protesta e thirrur nga Opozita në bashkinë e Tiranës është shoqëruar me tensione dhe përplasje me policinë.

Protestuesit e Rithemelimit tek Bashkia hedhin molotov! Ja një

Protestuesit kanë hedhur molotov në hyrjen e godinës duke shkaktuar zjarr, ndërsa kanë tentuar të çajnë gardhin metalik dhe janë përplasur me policinë.

Protestuesit e Rithemelimit tek Bashkia hedhin molotov! Ja një

Protestës i është bashkuar edhe Argita Malltezi e cila mban të veshur një bluzë me foton e Berishës ku shkruan: “Lironi liderin e opozitës”.

Protesta filloi rreth orës 12:00.