Aktualitet

PS mbledh Kongresin në Ditën e Rinisë. Ja çfarë pritet sot

PS mbledh Kongresin në Ditën e Rinisë. Ja çfarë

Partia Socialiste e Shqipërisë do të mbajë sot Kongresin, të cilin e kanë cilësuar të jashtëzakonshëm. Axhenda është bërë publike.

Kongresi nis në orën 11:45 dhe do të jetë i ndarë në 6 panele.

Reforma në Drejtësi dhe Lufta kundër Korrupsionit

Prioritetet zhvillimore

Qeverisja Vendore

Siguria

Shqipëria në botë

Partia Socialiste 2030

“Është një kongres që bëhet për të bërë një përmbledhje, për të reflektuar mbi gjërat që duhet të bëjmë më mirë dhe për të përcaktuar vizionin tonë për Shqipërinë e vitit 2030″ tha Bledi Çuçi dje kur u pyet nga mediat.