Aktualitet

Pse e lexoi letrën e Dhimitër Anagnostit, Roza, bashkëshortja?! Përgjigjja është shumë e thjeshtë

Pse e lexoi letrën e Dhimitër Anagnostit, Roza, bashkëshortja?!

Roza Anagnosti, që në mendjen e shumëkujt është fiksuar me “Mësonjtoren e parë”, por edhe me shumë filma të tjerë, është për publikun shqiptar edhe aktorja, por edhe gruaja e Dhimitër Anagnostit. Me një magji grash shqipatre që dinë të qëndrojnë krah burrave, Roza bën pjesë tek rastet më idealë.

Janë gjithnjë bashkë. Edhe kur i sheh në rrugët e të qytetit teksa shëtisin ose bëjnë pazar. Jetuan gjithnjë të pandarë në shtëpi dhe punë edhe për shkak të profesionit regjizor-aktor.

Pse e lexoi letrën e Dhimitër Anagnostit, Roza, bashkëshortja?!

Në përvjetorin e tij, pak ra në sy se Roza ishte sërish dora që e mbajti Dhimitër Anagnositn, i cili kish shkruar një letër që se përfundoi dot për shkak të moshës dhe emocioneve. Letrën e tij e përfundoi Roza sepse përgjigja është shumë e thjeshtë, kjo është dashuria.

Pse e lexoi letrën e Dhimitër Anagnostit, Roza, bashkëshortja?!

Pse e lexoi letrën e Dhimitër Anagnostit, Roza, bashkëshortja?!