Aktualitet

Pse jeton Elia Zaharia dhe jo Princ Leka në shtëpinë e gjyshit të vet: Iku ai. Do të jemi këtu deri kur…

Pse jeton Elia Zaharia dhe jo Princ Leka në shtëpinë e gjyshit

Elia Zaharia në një intervistë për Top Channel ka sqaruar se përse po jetonte ajo në Pallatin Mbretëror dhe jo Princ Leka.

“Të jesh e bindur që më panë sytë babin të sulmohej dhunshëm dhe m'u gris shpirti. Të gjitha provat e dhunës janë në trupin e tij e prokuroria e gjykata i disponon të gjitha. Ti them këto pasi është e rëndësishme që njerëzit që më mbështetën publikisht, duke marrë edhe koston e urrejtjes së partizanëve të palës tjetër, të dinë në thelb që po mbrojnë një njeri që ‘u hodh në fyt’ në mbrojtje të prindit. Asnjë çështje prone nuk ka në mes, çdo gjë është e përcaktuar.

As uzurpim nuk ka, unë me vajzën jetojmë në shtëpinë familjare të cilën ai e braktisi, e kjo deri sa apartamenti që i dha vajzës të ndërtohet! E gjitha kjo sipas kodit të familjes ku mendohet interesi më i lartë i fëmijës. Babai im kishte 10 ditë që kujdesej për mua e për vajzën, se kam qenë me temperaturë e nuk kujdesesha dot. Çfarë nuk me kanë dëgjuar veshët këto ditë! Unë nuk kam as parti, as partizane, që të dalin të më mbrojnë, kam vetëm të vërtetën time”, deklaroi Elia.

Pak ditë më parë Princ Leka dhe ish-bashkëshortja e tij, Elia Zaharia paditën njëri-tjetrin për dhunë. Situata u bë edhe më e madhe, pasi u publikuan edhe pamjet e dhunës brenda pallatit.