Aktualitet

Publikohet kontrata me ‘Air Albania’ për flurimet charter të personaliteteve shtetërore: Kushtet dhe mënyra e pagesës

Publikohet kontrata me ‘Air Albania’ për flurimet charter

Është publikuar nga “Gazeta TemA” kontrata e lidhur mes Drejtorisë së Shërbimeve Qeveritare (DSHQ) dhe kompanisë  së fluturimeve “Air Albania”, lidhur me fluturimet charter të personaliteteve të larta shtetërore kur është e nevojshme.

Kontrata e cila është lidhur më 30 janar të këtij viti saktëson kushtet, si çmimin fluturimeve.

Në pikën 4.2 të kontratës thuhet se, DSHQ si marrës i shërbimit do të paguajë vetëm karburantin, taksën aeroportuale dhe përpunimin në tokë, ndërsa tarifa e shërbimit nuk përfshin fitimin apo kosto të tjera, duke rrëzuar kështu çdo aludim për abuzim. Në kontratë bëhet me dije se “Air Albania” nuk përfiton asnjë para fitim për shërbimin.

Kontrata është lidhur në kohën kur Shqipëria mori kryesimin e OSBE, ku udhëtimet jashtë vendit të kryeministrit  kanë qenë të detyrueshme e më të shpeshta.

Kontrata: 

Publikohet kontrata me ‘Air Albania’ për flurimet charterPublikohet kontrata me ‘Air Albania’ për flurimet charterPublikohet kontrata me ‘Air Albania’ për flurimet charterPublikohet kontrata me ‘Air Albania’ për flurimet charterPublikohet kontrata me ‘Air Albania’ për flurimet charter