Aktualitet

Punonjësja rezulton pozitive me Covid, reduktohet puna në Gjykatën e Beratit

Punonjësja rezulton pozitive me Covid, reduktohet puna në

Një punonjëse e gjykatës në Berat ka rezultuar pozitive me Covid-19.

Si rrjedhojë të gjithë punonjësve iu është bërë tamponi dhe priten të dalin përgjigjet.

Ndërkohë bëhet me dije se prej ditës së sotme në gjykatë do të shqyrtohen vetëm masat e arrestit dhe gjyqet urgjente.