Aktualitet

Kryeministri del rrugëve të Tiranës dhe ‘zihet’ me të moshuarit

Kryeministri del rrugëve të Tiranës dhe ‘zihet’ me

Kryeministri ka vendosur të bëjë një ecje nëpër rrugët e Tiranës për të parë vetë se çfarë ndodh.

Rama ka fotografuar një pjesë të mirë të ecejakut në Tiranën e trishtuar dhe kryesisht me takimet me të moshuarit ndalej më gjatë dhe i kritikonte me ton që të ktheheshin në shtëpi.

Disa ndoshta nuk binden, disa të tjerë me një qese në dorë që se dimë a kishin apo s’kishin kush t’ia bënte pazarin. E rëndësishme është që të moshuarit nuk luanin më domino.