Aktualitet

Rama: E meta ime në politikë është një

Rama: E meta ime në politikë është një

Kryeministri Rama duke folur në Kuvend, deklaroi se ka një të metë si politikan dhe ajo e metë është konsensusi: 

Edi Rama:

Nuk jam shumë i zoti për konsensus, ja njoh vetes këtë defekt, por unë në politike s’kam ardhur për të kap ça të kapësh. Kam ardhur për sukses dhe të mbroj bindjet e mia fort. Unë jam i politikës së bindjeve dhe luftës tek bindjet.