Aktualitet

Rama publikon projeksionet se sa të infektuar dhe të vdekur do të kishte sot, po të mos ishin marrë masat

Rama publikon projeksionet se sa të infektuar dhe të vdekur do të

Sipas një projeksioni të qeverisë sot do të kishim rreth 3000 të infektuar dhe 286 viktima, nëse nuk do të ishin marrë masat e sigurisë.

Rama publikon projeksionet se sa të infektuar dhe të vdekur do të

"Sot do të kishim 3008 të infektuar me projeksionin maksimal, në atë mesatar do të ishim 600, sot kemi më pak. Ky është rezultat i masave. Nëse nuk do t'i kishim marrë do kishim 286 të vdekur, me projeksionin mesatar 40", tha Rama.

Rama publikon projeksionet se sa të infektuar dhe të vdekur do të