Aktualitet

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një emër i ri për kryenegociator

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një

Tre propozime i kanë mbërritur presidentit Bajram Begaj sot në mëngjes nga kryeministri Edi Rama në tavolinë.

Arben Ahmetaj është shkarkuar nga detyra si Ministër Shteti dhe i Rindërtimit si dhe si Zv.kryeministër. Dy pozicionet e mbajtura prej tij u kanë kaluar Belinda Ballukut dhe Majlinda Dhukës.

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një
Majlinda Dhuka
Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një
Majlinda Dhuka

Majlinda Dhuka emërohet ministre Shteti dhe Kryenegociatore.

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një

Majlinda Dhuka është një bashkëpunëtore e vjetër dhe e ngushtë kryeministrit Rama që nga koha e Bashkisë. Ajo ka mbajtur poste të ndryshme dhe ka qenë pjesë e stafit të ngushtë që pas 2013-ës e këtej. Së fundmi ishte drejtoreshë e deparatamentit strategjik në Kryeministri.

Rama e komentoi kështu emërimin e saj: "Tani që prioriteti i Rindërtimit ia le vendin prioritetit të Negociatave me BE,ndërron profili i ministrit të Shtetit. Majlinda Dhuka,një profil i lartë teknik në vend të profilit të lartë diplomatik të ambasadorit Mazi, bëhet Kryenegociatore& Ministre Shteti pranë kryeministrit".

Kurse vendin e zv.kryeministres e ka marrë Belinda Balluku, një bashkëpunëtore e ngushtë e Ramës. Që prej janarit të 2019-ës mban edhe detyrën e ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë.

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një

Rama shkarkon Arben Ahmetaj, Belinda Balluku zv.kryeministre dhe një