Aktualitet

Rama: Shumica votoi draftin e dakordësuar më 5 qershor për Reformën Zgjedhore, s`patëm konsensus

Rama: Shumica votoi draftin e dakordësuar më 5 qershor për

Kryeministri Edi Rama ka lajmëruar përmes Twitter-it se shumica parlamentare sapo ka votuar në Komisionin e Ligjeve draftin e dakordësuar me opozitën jashtëparlamentare më 5 qershor për Reformën Zgjedhore.

Ai sqaron se nuk pati konsensus nga opozita brenda parlamentit dhe se do të flasë sot në një konferencë për shtyp në orën 13:00.

Rama: Shumica votoi draftin e dakordësuar më 5 qershor për

Statusi në Twitter

Shumica jonë në Komisionin e Ligjeve sapo votoi draftin e dakordësuar në 5 qershor me o.jashtëparlamentare! U votua pa konsensus sepse o.parlamentare vijon ta kundërshtojë marrëveshjen për mosdepolitizimin e admin.zgjedhore, kërkuar si kusht nga LBPD! Për më shumë në 13.00 live!