Aktualitet

Rama si zotim dhe batutë për aeroportin: Do i marr kuksianët vetë me avion dhe do i sjell të votojnë për PD

Rama si zotim dhe batutë për aeroportin: Do i marr kuksianët
Foto nga projekti i aeroportit të Kukësit.

Një premtim i kryeministrit Rama është ndërtimi i aeroportit të Kukësit. Soti ai e përmendi sërish, si zotim dhe si batutë ai tha se do shkojë vetë ti marrë kuksianët me avion në Londër, do i kthejë dhe do i çojë të votojnë për PD. 

Kuksianët nga Londra që janë tallur dhe përqeshur në Facebook do i marr në Londër dhe do i sjell unë që të shkojnë të votojnë PD. Po do ketë nga unë 120 vota në Kukës falas jo nga ato me pagësë që ishtë mësuar të bënte kur kishte kompani private ajrore.