Aktualitet

Rama takim të përzemërt me priftin kritik të tij në Rrëshen

Rama takim të përzemërt me priftin kritik të tij në

Sot kryeministri Rama postoi një takim nga një shkollë e mesme në Rrëshen. Mes atyre që kishin dalë të prisnin ra në sy prania e priftit Dom Gjergji.

📍Rrëshen - Në shkollën profesionale

📍Rrëshen - Në shkollën profesionale ku falë angazhimit të kishës katolike dhe pasionit të admirueshëm të Dom Gjergj Metës, është krijuar një sistem i mirëorganizuar për studimet në Hoteleri – Turizëm, Elektroteknikë, Informatikë, Shërbime Mjetesh e Transporti, Instalues Sistemesh Hidrosanitare për vajza e djem nga Kurbini, Lezha, Fushë-Kruja, Mati, Kukësi, Bulqiza, Dibra dhe ku qeveria do të përfshihet në një partneritet publik-privat me kishën, me një investim të domosdoshëm për të zgjeruar kapacitetin e shkollës, si edhe për të krijuar kushte optimale jetese për nxënësit, mes hapësirave të shkollimit, studimit, edukimit fizik, argëtimit, fjetjes e ushqimit👷‍♀️👷‍♂️🧑‍🍳🧑‍🌾🧑‍🏭👩‍🏭👩‍🔬🧑🏻‍💻🧑‍🏫 #VetëmPërpara➡️🇦🇱

Posted by Edi Rama on Sunday, March 3, 2024


Ky i fundit në daljet publike, por edhe shkrimet e tij ku shumicën i ka për çështje sociale dhe janë analiza të shkëlqyera, ka tërhequr vëmendjen pasi është i vetmi që ka mbajtur edhe qëndrime dhe ka bërë thirrje politike, edhe gjatë fushatave zgjedhore. Prifti mediatik ka qenë i drejtpërdrejtë dhe i ashpër, në qëndrimet e tij ndaj drejtimit të vendit nga socialistët dhe nga Rama.

Dom Gjergji sot tërheq vëmendjen, teksa ka dalë ta presë me buzëqeshje kryeministrin Rama në një nga shkollat e mesme të Rrëshenit.

Në një nga shkrimet, prifti Dom Gjergj Meta, ngrinte alarmin për të rinjtë që politika po i detyron të largohen nga Shqipëria.

Ndërkaq nuk e dimë sa nxënës studiojnë në këtë shkollë dhe as nëse kryeministri ka pasur mundësi të dëgjojë më shumë nga Dom Gjergj Meta për fenomemin e largimit të të rinjve nga Shqipëria. Kryeministri njihet për aftësinë e tij për të bërë për vete kritikët sipas rastit dhe vendit.