Aktualitet

Rama tregon në formë quizi në Insta se sa fëmijë përfituan çekun e bebes në vit

Rama tregon në formë quizi në Insta se sa fëmijë

Kryeministri Rama ka publikuar në Instagram shifrat me përfitimet e bonusit të bebes gjatë 2019-2020-ës.

Teksa jemi 60 ditë larg nga zgjedhjet e 25 prillit kryeministri Rama ka nxjerrë në formë kuici, duek shtruar pyetjen se sa fëmijë e kanë përfituar bonusin e bebes gjatë 2019-2020 dhe përgjgja e saktë është 72 183 me një financim prej 5 miliardë lekësh.

Bonusi i bebes është politika e re sociale që po zbatohet nga qeveria prej 1 janarit 2019 dhe mbështet familjet e reja pavarësisht statusit të tyre social-ekonomik.

Postimet e kryeministrit Rama.

Rama tregon në formë quizi në Insta se sa fëmijë

Rama tregon në formë quizi në Insta se sa fëmijë

Rama tregon në formë quizi në Insta se sa fëmijë

*Tiranapost.al.